کلراید موجود در غذا:

کلراید عمدتاً به صورت کلرید سدیم ( نمک طعام) در غذا یافت می شود. هرچه نمک موجود در غذا بیشتر باشد ، مقدار کلرید آن بیشتر است.

غذاهایی که کلرید کمی دارند یا فاقد آن هستند ، به عنوان مثال:
  • سبزیجات برگ سبزگوجه فرنگیکرفسمیوه جات ( آناناس، خربزه)غلات (گندم، جو، چاودار)آجیل (بدون نمک)پنیر تازه (خامه ای)ماست طبیعی
غذاهای فرآوری شده نظیر سوسیس و کالاهای پخته شده یا انواع خاصی از پنیر مانند پنیر گوسفند و همچنین ترشی سبزیجات ، به طور خاص دارای مقدار زیادی کلرید هستند.