غذاهای حاوی آهن:

آهن در غذاهای گیاهی و حیوانی یافت می شود. به عنوان مثال می توان از سبزیجات برگ سبز ، آجیل ، غلات و گوشت-به ویژه جگر نام برد. سایر غذاهای غنی از آهن شامل چغندر ، ارزن ، پرک جو دوسر ، رازیانه ، کینوا ، آمارانت ، کاهو و حبوبات است. با این حال ، بدن بهتر می تواند از آهن (آهن هم) موجود در محصولات حیوانی مانند گوشت و ماهی استفاده کند – این موضوع به عنوان فراهمی زیستی[1] شناخته می شود.

با مصرف همزمان ویتامین C (به عنوان مثال در آب پرتقال) ، جذب آهن در روده از غذاهای گیاهی افزایش می یابد. قابل توجه است که کلسیم ، فسفر و برخی مواد موجود در چای سیاه و قهوه، جذب آهن از غذا را کاهش می دهند. این موارد به عنوان سارقان آهن شناخته می شوند و نباید با غذاهای حاوی آهن مصرف شوند.