سدیم در غذاها:

سدیم معمولاً به همراه کلرید در غذاها یافت می شود. این دو ماده معدنی به طور طبیعی  و به عنوان کلرید سدیم در نمک سفره وجود دارند. حدود 80 تا 90 درصد سدیم به شکل کلرید سدیم یعنی نمک سفره جذب می شود.

غذاهای فرآوری شده ، که اغلب دارای نمک زیادی هستند ، بنابراین حاوی مقدار قابل توجهی از سدیم نیز می باشند. بعنوان مثال می توان از انواع خاصی از پنیر ، مانند پنیر گودا ، برخی از محصولات سوسیس ، تنقلات نمکی ، محصولات آماده یا سبزیجات ترشی، مانند زیتون و همچنین انواع نان نام برد.

در مقابل پنیر خامه ای ، مورتادلا ، نان گندم سبوس دار کم نمک. غذاهای فرآوری نشده مانند سبزیجات ، میوه یا آجیل (بدون نمک) حاوی سدیم کمی هستند و می توانند بعنوان جایگزین مورد استفاده قرار گیرند.